Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Cserháti Patrìcia Alexandra
19, Tatabánya

Most végeztem májusban az érettségivel, jelenleg fodrásznak tanulok. Hobbim a mazsorett és az airsoft. Szeretek a természetben lenni, bicózni, túrázni. A családom, amikor kicsi voltam azt mondta, hogy egyszer szépségkirálynő leszek, de nem igazán hittem el nekik. Most viszont, hogy most lett egy ilyen lehetőség, gondoltam miért is ne.

A 175 centiméter magas Patrícia Alexandra az Ikrek jegyében született, kedvenc étele a gyros és a pizza, itala a Coca-Cola és a vodka-narancs. Kedvenc zenéje az Alcohol Rockhimnusza, parfümje pedig a Playboy.

 

Tündérszépek – 2020