Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Boronyák Ágnes
19, Gutorfölde

– Egy egészségügyi szakgimnáziumban érettségiztem, jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy-számvitel szakos hallgatója vagyok. A Tündérszépek 2020 országos szépségversenyre azért jelentkeztem, mert korábban még soha nem vettem részt profi fotózáson és szerettem volna kipróbálni. Nem csalódtam, jól éreztem magam a fényképezőgép objektíve előtt, a fotós is mindent megtett, hogy a lehető legjobb formában tündökölhessek. Fontos számomra a szépségápolás, a jövőben az is elképzelhető, hogy a szépségiparban szeretnék elhelyezkedni. Leginkább a sminkelés és a műkörmös szakma érdekel. Szabadidőmben, ha tehetem minél többet utazok, kirándulok belföldön és külföldön egyaránt.

Ágnes magassága 153 cm, csillagjegye a Halak. Szereti a pizzát és a mojitot, kedvenc zenei műfaja a pop. Parfümből a Lancome-ot választja.

Vissza az összes lányhoz