Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Németh Jázmin
20, Bácsalmás

Németh Jázmin vagyok, 20 éves, Bácsalmáson lakom. 

Másodéves turizmus-vendéglátás szakos hallgató vagyok a Szegedi Tudományegyetemen. 

Azért jelentkeztem a verseny, mert a környezetemből sok dicséretet kapott a külsőm, és érdekelne, hogy mi a kívülállók véleménye. 

Szeretek főzni, bulizni és a barátaimmal lenni. Emellett a hobbijaim közé tartozik, hogy magamnak csinálom a körmömet és a szempilláimat. Van egy 17 éves kiskutyám, aki a mindenem. 

Jázmin 169 centiméter magas. A horoszkópja: Oroszlán. Kedvenc étele a halászlé, kedvenc itala pedig a narancslé. Szívesen hallgatja Jennifer Lopez Lets Get Loud című zenéjét, és kedvenc parfümje a Chanel Coco Mademoiselle. 

Tündérszépek – döntősök

Vissza az összes lányhoz