Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Király Friderika
23, Somogyfajsz

Friderika Somogyfajszról érkezett szépségversenyünkre. Évek óta őstermelőként dolgozik, gyógynövények termesztésével foglalkozik. Szabadidejében legszívesebben motorozik, vagy kiránydul, esetleg az állataival foglalatoskodik. Nem először jelentkezett versenyünkre, akik rendszeresen figyelik oldalunkat, már többször is találkozhattak csodálatos képeivel. Abban bízik, hogy sikerül a modellszakmában is helyet szereznie magának. Elmondása szerint az elmúlt években sok pozitív változáson ment keresztül, ez viszi előre az útján, és lesz az, aki mindig is szeretett volna lenni.

Friderika 23 éves, 168 cm magas, rák csillagjegyű. Kedvenc étele a rízs, rántottszelet salátával, melyhez aloe verás vizet iszik legszívesebben. Kedvenc zenéje nincs, de kedvenc parfümje a Scandal.

Tündérszépek – 2022