Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Rablánszky Diána
19, Mohács

Mint Diána lapunknak elmondta, jelenleg a mohácsi Kisfaludy Károly Gimnáziumba jár, ahol angol és német nyelven tanul. Angolból B2-es nyelvvizsgával rendelkezik. Érettségi után angoltanárnak szeretne továbbtanulni, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. Hobbija a sport, szeret lovagolni, de emellett táncolni is. Szeret egészségesen élni, s leszögezte, hogy odafigyel a táplálkozására. A versenyre azért jelentkezett, mert szeretné megmérettetni magát. A fotókat Pissors Marietta készítette a100xSzép Tinik Várhegyiné Pfeiffer Judittal program keretében.

Diána 176 cm magas, a szűz jegyében született. Kedvenc étele a rántott csirkemell édesburgonyával, zöldsalátával. Kedvenc itala a mentes víz. Kedvenc zenéje Kygo & Whitney Houston Higher Love című dala. Kedvenc parfümje a Dior, Miss Dior.

 

Tündérszépek – 2020