Tündérszépek – 2022

2024-ben, immár ötödik alkalommal indul útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Csiszár Vivien
24, Győr

Vivien idén fejezte be tanulmányait a Széchenyi István Egyetemen, turizmus szakon. Hobbija a sportolás, ezen belül is leginkább az úszás és a konditermi edzés áll közel hozzá. Három éve már részt vett ezen a versenyen, úgy gondolta, hogy idén újra szeretné megmérettetni magát.

Vivien 175 cm magas, csillagjegye vízöntő. Kedvenc étele a roston sült lazac, édesburgonyával, kedvenc itala az áfonyás limonádé. Kedvenc zenéje Hayden Jamestl a Foolproof, kedvenc parfümje Carolina Herrera: Good Girl.

Tündérszépek – 2022