Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Lukács Liliána
21, Ópusztaszer

Fogtechnikusként végeztem Szegeden, de jelenleg folytatom a tanulmányaimat. Szeretem a reggeleket gyümölcsturmix-szal indítani, és amikor csak időm engedi, elmegyek futni. A versenyre egy számomra meghatározó személy miatt jelentkeztem, ő motivált, ami nagyon sokat jelent nekem.


Liliána 175 cm magas, nyilas a csillagjegye. Kedvencei a tésztaételek, agyümölcsturmixok, a víz és a félszáraz fehérbor. Alapvetően a popzenét kedveli, de mindenfélét meghallgat, parfümből még nem találta meg az igazit, jelenleg a Black Opiumot használja.


Tündérszépek – 2020