Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Nagy Dóra Virág
21, Hajmáskér

Női szabó és varrónőként végeztem, viszont a kereskedelemben helyezkedtem el egyelőre. A későbbiekben a ruhatervezés és az ezzel kapcsolatos munkák is érdekelnének. Szabadidőmben szeretek minél több időt tölteni a természetben, a kutyámmal kirándulni és sportolni. Hobbi szinten slackline-ozok, ami egy egyensúly- és állóképesség fejlesztő sport. Nagyon fontos számomra a családdal és a barátokkal töltött idő. A versenyre azért jelentkeztem, hogy új területen, új környezetben is kipróbáljam magam.

A 165 cm magas Dóra a Kos jegyében született. Szereti a bolognait, a narancslevet és Ellie Goulding dalait. Kedvenc parfüme a Zara Wonder Rose.

Tündérszépek – 2020