Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Varga Lejla
26, Vereb

A 26 éves verebi Varga Lejla étteremvezető-helyettesként dolgozik Székesfehérváron, emellett fitnesz oktatóként is tevékenykedik a Cutler Fehérvárban, a súlyzós edzések és a táncos csoportos órák élete fontos momentumai. Életmód-, és táplálkozás tanácsadással is foglalkozik. Két éve inzulinos cukorbeteg, azóta megszállottja az egészséges életmódnak, saját ételrecepetek is készít. Azért jelentkezett a Tündérszépekre, mert szereti a kihívásokat, a versenyek hangulatában is jól érzi magát, az új emberek megismerése pedig mindig pozitívan hat az életére.

Lejla a Szűz csillagjegyében született, 156 cm magas. Kedvenc étele a szilvás gombóc meggymártással és a grillezett lazac, itala a Fuzetea Zero és a száraz rozé. Szívéhez legközelebb a latin zenei stílus áll, ha pedig teheti, Yves Saint Laurent Cinema parfümmel fújja be magát.

Tündérszépek – 2020