Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Várföldi Dalma
16, Kaposvár

Dalma Kaposvárról érkezett versenyünkre. A Nagyboldogasszony Iskolaközpont gimnáziumába jár, most éppen tizedikes. Mint elmondta, nagyon szeret táncolni, kerékpározni, futni és kirándulni, görkorizni. Ezt megelőzően hat évig ritmikus sportgimnasztikázott, és egy évig edzőterembe is járt. Jelenleg a Roxinház társulatánál táncol és drámát tanul. Már indult szépségversenyen, ott második lett, de nem ez az egyetlen szereplése. Egy egészséges életmód filmben is szerepelt Dalma, és fotózáson is vett már részt. Jelenleg is modellkedik.

Dalma 16 éves, 167 cm magas, csillagjegye bak. Kedvenc étele a csiamagos puding, kedvenc itala a víz, míg kedvenc zenéje az It possible, kedvenc parfümje Calvin Klein.

Tündérszépek – 2020