Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Kerekes Petra Valentina
18, Pécs

Petra jelenleg még a tanulmányait folytatja, a Zsolnay Szakközépiskolába jár, eladónak tanul. Szabadidejében szeret sütni, főzni, szereti az állatokat. Ha teheti sok időt tölt a kiskutyájával, kedvelt időtöltése vele sétálni. Szeret zenét hallgatni, emellett táncolni. Anyukája biztatására jelentkezett a versenyre, s ez az első alkalom, hogy ilyen megmérettetésen kipróbálja magát. Soha nem volt még szépségversenyen, de érdekli a sminkelés. Azt azonban leszögezte, hogy nem viszi túlzásba a sminket. Szabadidejébe fotózással is szívesen foglalkozik.

Petra 160 centi magas, a szűz jegyében született. kedvenc étele a lasagne, kedvenc itala a Cappy multivitamin. Kedvenc dala a Manueltől a Messziről jöttem, kedvenc parfümje a Black Opium.

Tündérszépek – 2020