Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Geigerné Nyiri Jennifer
25, Nagykanizsa

– Főállású anya vagyok, a két éves kisfiam a legtöbb gyerekhez hasonlóan nagyon eleven és jókedvű. A napi teendők mellett műkörmösként is dolgozom, a családom támogatására indultam. A szülés utáni alakomat a rúdfitnessnek köszönhetem, szerencsés vagyok, hogy az edzőm is támogat. Tinédzserként azt gondoltam, hogy csak a szép vékony, kisminkelt, és csinos ruhában járó nők szépek. Azonban most már tudom, hogy az édesanyák néha mamuszban, melegítőben, kontyal, akár kócosan és smink nélkül is ragyoghatnak. A szépség titka valahol e kettő között található, szeretném megmutatni, hogy az anyukák is kitűnő formában lehetnek.

A 160 cm magas Jennifer az Oroszlán jegyében született. Kedvencei a pacalpörkölt és a narancslé. Szereti a popzenét és Christina Aguilera parfümét.

Tündérszépek – 2020