Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Németh Diána
19, Zalaegerszeg

– Nagy álmom, hogy egy híres cég termékeit mutassam be modellként. Remek ötlet volt ez a verseny, hiszen egyfajta ugródeszka lehet akár a modellkedéshez vezető úton. Arra is jó, hogy kicsit növeljem az önbizalmamat, ebben a családom, a barátaim és a párom is támogat. Kifejezetten figyelek a testemre, kézilabdázom és edzőterembe járok. Igyekszem kiegyensúlyozottan élni, hogy a kisugárzásom tökéletes legyen. Jelenleg Szombathelyen tanulok. Szeretnék több idegen nyelvet is elsajátítani, hiszen a külföldi munkákhoz nagy hasznát veszem majd. Imádom az állatokat főként a cicákat, később szeretnék többel is foglalkozni. Nagyon szeretek főzni, a spagetti számos variációját kipróbáltam már, nem lehet megunni.

A 172 cm magas Diána az oroszlán jegyében született, kedvenc étele a spagetti, míg italból a kólát válaszja. Kedvenc előadója Paul Kalkbrenner, parfüből pedig a Guess illatát szereti.

Tündérszépek – 2020