Tündérszépek – 2021

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny. A legszebbeket a zsűri juttatta a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján pedig minden régióból egy lány jutott a következő körbe, amely június 6-án kezdődött, ebben a körben június 20-ig lehet szavazni. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba. Kisoroltuk az elődöntő szavazói között meghirdetett nyereményjáték nyerteseit. A szerencsés nyertesek, akik a 2 főre szóló wellnesshétvégét kapják: P. Ferenc, T. Sándor, K. Gábor, P. K. Zsuzsanna, N. Bálint, T. M. Ildikó, Cs. Gábor, S. Eszter, T. Piroska, P. Dzsenifer, M. Car, R. Anita, S. Kata, K. Sándor, P. Ildikó, K. Ildikó, T. Dorina, Cs. Rajmond, M. Dávid, K. Ferenc. Gratulálunk a nyerteseknek!

Kási Ramóna
18, Hárskút

Herenden végeztem porcelánfestőként. Jelenleg Veszprémbe járok, az érettségire készülök. A hobbijaim a rajzolás és festés, télen nagyon szeretek síelni. A versenyre azért jelentkeztem, mert régóta szerettem volna kipróbálni magam, és azért, hogy egy kis plusz önbizalomra tegyek szert.

A 174 cm magas Ramóna az Ikrek jegyében született. Szereti a bolognai spagettit, az ice-teát, kedvenc dala a Head Shoulders Knees & Toes. Kedvenc parfüme az Yves Saint Laurent – Black Opium.

Tündérszépek – 2021