Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Hollender Cintia
22, Budapest

Név: Hollender Cintia

Lakhely: Budapest

Életkor: 22

Magasság: 160

Csillagjegy: Bika

Kedvenc étel: Garnélás Spagetti

Kedvenc ital: zöld tea

Kedvenc zene: Dua Lipa Cold Heart

Kedvenc parfüm: Michael Kors Sexi Amber

Hollender Cintia vagyok, 22 éves. Egy konditeremben dolgozom pultosként. Az érettségi után elmentem egy angol nyelviskolába, megcsináltam a nyelvvizsgát és most némettel foglalkozom, illetve sminkesnek és szempillaépítőnek tanulok. Angolul közép, németül alapszinten beszélek. Szeretnék még spanyolul és héberül is megtanulni. 

Fontos volt az életemben a sport. Tíz évig szertornáztam, utána kick-boxoltam, ami nálunk családi hagyomány. Édesapám és édesanyám is kick-box edző is volt, a bátyám pedig hosszú éveken keresztül űzte ezt sportot. Én is meg tudnám védeni magam. Ezen kívül  versenyszerűen pom-pom szurkolólány is voltam, ahol engem dobáltak fel a levegőbe, de most már csak konditerembe járok edzeni. 

Vissza az összes lányhoz