Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Mészáros Petra
23, Cegléd

Név: Mészáros Petra

Lakhely: Cegléd

Életkor: 23

Magasság: 165 cm

Csillagjegy: Kos

Kedvenc étel: marhapörkölt

Kedvenc ital: meggysör

Kedvenc zene: Madonna – Frozen

Kedvenc parfüm: Mugler Alien

Mészáros Petra vagyok, 23 éves, a Szegedi Tudományegyetem aerobikedző szakos hallgatója, és a szakdolgozatomat írom. Most is tartok órákat, de idővel saját termet szeretnék. Nálam nagyon korán kezdődött, hogy megmutathassam, miben vagyok jó. A sportos életemet kiskoromban szertornával kezdtem. 15 éves koromig a Fit-Kiddel csoportban és egyéniben is versenyeztem, majd a gimnáziumban újra szertornáztam. Ezek mind hozzájárultak a hajlékonyságomhoz. Az érettségi után az aerobikot választottam.    

A versenykiírást Eszenyi Eszter oldalán láttam, akivel korábbi versenyen már találkoztam és követem. 2019-ben döntős voltam a Miss Balaton versenyen. Pár év kihagyás után most gondoltam egy új indulásra. 

Évek alatt megszoktam, hogy a férfiak utánam fordulnak, már nem is veszem észre, csak édesapám jegyzi meg, ha elmegyünk valahova, hogy nem igaz mennyien megnéztek. 

Vissza az összes lányhoz