Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Wendy Perez
24, Budapest

Név: Wendy Perez

Lakhely: Budapest

Életkor: 24

Magasság: 171 

Csillagjegy: Skorpió

Kedvenc étel: magyar töltött paprika

Kedvenc ital: Pina colada koktél     

Kedvenc zene: Selena Quintanilla (Como una Flor)

Kedvenc parfüm: Lancôme (La nuit trésor)

Wendy Perez vagyok, kubai származású lány, de 8 éve Budapesten élek. 16 voltam, amikor apukám magyar barátja szólt, hogy lenne lehetőség egy intenzív kétéves marketing iskola elvégzéséhez Magyarországon. Kint él anyukám és apukám, de a nagyszüleim Spanyolországban. A szüleimet évente egyszer vagy kétszer meg szoktam látogatni, bár a Covid miatt ez az utóbbi időben nehézkessé vált. Nem az volt a terv, hogy itt maradok, de megismertem az expáromat és itt ragadtam.

Szeretek itt lenni, jól érzem magam. Szeretem a várost, a kultúrát, az ételeket. Van egy csapat lány, akivel eljárok bulizni, de a munka az első. Most elsősorban modellként dolgozom, de fent vagyok több közösségi oldalon is.

Vissza az összes lányhoz